Nelly van Leur

Nelly van Leur uit Cuijk exposeert met fotografie "Sunset en Landscape" in het Pakhuis

op 18 en 19 april en op 25 en 26 april van 13.00 tot 17.00 uur.

 

Wie is Nelly van Leur:

 

 

Ik heb een visuele handicap, wat me niet weerhoudt om mijn passie, het fotograferen van de natuur te beoefenen.

Mijn voorkeur gaat uit naar Sunsets, ontstaan door de overweldigende schoonheid en rust van dat moment. In al zijn prachtige variaties van kleuren.

Ik ben heel trots op mijn nominatie voor de cultuurprijs van Cuijk (uitblinkers). Dit was het commentaar van de vakjury:

“Haar foto’s dragen een ongelooflijk kleurenpalet. De positionering van de natuurelementen die ze op een foto zet, zijn die vanuit een kunstenaarsoog gezien. Haar foto’s zijn schilderijen van een kunstenaar op hoog niveau”.

Verder hangen er zo’n 20 foto’s in het nieuwe Merletcollege, en heb ik daar geëxposeerd tijdens de open dag voor het publiek, die kennis kwam nemen met  het nieuwe gebouw.

Mijn foto’s van zonsopkomsten aan de Maas bij Cuijk, gaan de hele wereld over en ik heb hiermee al meerdere prijzen gewonnen, waaronder “ Photographer of the World” maar ook bij “ The Universe of Colour Photography” en “Proffesional Photograhpers” Daarlangs zijn mijn foto’s al meerdere keren geplaatst op “Mooiste foto van NL”  en bij “ De Groene Wereld”.

www.nellyvanleur.nl